Navigovať do servisuNitra, Bratislavská 9/bTelefón+421 918 344 344, +421 377 734 343 E-mailarservis@arservis.sk Otváracia dobaPo - Pia: 8:00 - 16:30 h.

ATERA STRADA DL 3

ATERA STRADA DL 3

Zapožičane 9,00 Eur na deň vratná kaucia 300,00 Eur

ATERA STRADA DL 3 patrí svojimi proporciami a vlastnosťami určite medzi top nosičov bicyklov na ťažné zariadenie.

  • Tento nosič je určený na prepravu 3 bicyklov avšak použitím adaptéru je možné zvačšiť kapacitu prepravovaných bicyklov o jeden kus.
  • Čo je na Strade DL také jedinečné? Určite jeho nie sklápacia ale vysúvacia funkcia, ktorá vysunie bicykle od zadných dverí na dostatočnú vzialenosť aby sa mohli otvoriť zadné dvere, čo ocenia aj majitelia áut, ktorým sa otvárajú dvere do boku. Samozrejme vzniká väčší priestor pre manipuláciu npr. s batožinou.
  • Stradu je možné uchytiť na akékoľvek ťažné zariadenie bez použiťia žiadneho náradia, čo zabezpečuje nové upínacie pákové zariadenie, iba položiť na ťažné zariadenie a zatlačiť páku.
  • Výhodou je že, nosič po uložení na ťažné zariadenie bude držať už bez utiahnutia, takže nosič je jednoduché upraviť si súmerne s autom, bez toho aby vám padal na zem, a potom rýchlo zatlačením páky zaistiť.
  • Váha nosiča aj s adaptérom posúva Stradu medzi najlahšie nosiče na ťažné zariadenie pre 4 bicykle.
  • Nie je len ľahký ale aj veľmi kompaktný, so svojou šírkou 1 m sa určite zmestí do väčšiny ak nie do všetkých batožinových priestorov automobilov.
  • Držiak rámov bicyklov je určite najsofistikovanejší na trhu. Uchytí oválne ako aj guľaté rámy väčšiny veľkostí obtiahnutím popruhom jednoducho a bezpečne. Plastový popruh je vystužený kovovým jadrom. Pomocou otáčacích kĺbov a mierneho zakryvenia tyče držiaka bude určite jednoduché uchytiť každý bicykel.

 

Parametre

Prepravná kapacita bicyklov3 (4 s adaptérom)
Prepravná kapacita elektro-bicyklov-
Rozmery1000 x 250 x 720 mm
Hmotnosť14.4 kg
Nosnosť63 kg
Veľkosti bicyklovVšetky
Veľkosti koliesVšetky
Max. priemer rámu bicykla25 - 80 mm
Uzamykanie bicyklaÁno
Sklopná funkciaÁno
Uzamykanie nosičaÁno
Elektrická koncovka13 pol
MontážBez náradia, za pár sekúnd
Záruka3 roky

V prípade záujmu nás môžete kontaktovať

Meno a priezvisko

E-mail

Telefon

Odkaz

Napíšte prosím názov dnešného dňa (ochrana proti spamu)

Súhlasím, aby spoločnosť ARSERVIS, s.r.o. ako správca spracovávala moje osobné údaje v rozsahu uvedenom v tomto formulári. Ďalšie informácie na spracovanie nájdete v informáciách o ochrane osobných údajov